Geld verdienen met fotografie

By | April 9, 2022

Fotografie, Studio, Fotoshoot

Parttime werken

Wil je geld verdienen door een paar uur per dag te werken? U kunt zich inschrijven in onze winkel en de boodschappen op toeslag zetten. Dan kun je af en toe in de winkel komen om wat kleingeld op te halen.

Ons andere doel is om in contact te komen met mensen op hbo- of universitair niveau, om ze kennis te laten maken met fotografie. Vaak zijn studenten, die fotografie studeren op de universiteit, zo onder de indruk van wat ze in de winkel zien dat ze terug willen komen en meer willen halen.

Om dit te doen, moet u zelf enkele foto's maken. U kunt de flitser gebruiken, maar een beetje synchroonlicht is beter. Neem een ​​geheugenkaart mee om de foto's te maken en zorg ervoor dat deze van hoge kwaliteit is en de hoogste ISO-instelling heeft. Dit zal u helpen de foto in Photoshop te brengen, zodat u de afbeelding kunt aanpassen en de kleur kunt verbeteren.

Nu zou je binnen een paar minuten geld moeten verdienen. Je hoeft maar één foto te maken, maar het verschil in je foto's wordt al weerspiegeld in de winkel. Elke foto kost $ 32.

Koop wat Stock

Je kunt wat voorraad kopen in de winkel. Deze voorraad zal ongeveer 50% korting hebben op de detailhandel, dus het bespaart u ongeveer $ 2.000 van de winkelprijs.

Altijd een voorraad van ongeveer 200 foto's. Het enige dat u hoeft te doen, is eerst het midden af ​​te drukken en vervolgens de foto's uit te rekken zodat ze op het formaat van het vel passen. Je zult uiteindelijk ongeveer 1000 foto's hebben, maar het is beter om te proberen voor minder te schieten.

gebladerte

Gebaseerd op ervaring in de fotojournalistieke industrie, raad ik aan om 2 afdrukken te maken van de foto van de coverartiest en de body van de foto van minimaal 100x 100 mm. Het afdrukformaat moet groot genoeg zijn om in de lichaamsgrootte van de foto te passen, zoals 100 x 100 mm. Het ideale formaat wordt meestal bepaald door de beeldverhouding van de foto, namelijk 1,8:1.

Er is geen reden om de foto op het hoofd te centreren, maar het helpt om het gezicht scherp te stellen. Als u een lang persoon bent, kunt u de beeldverhouding verhogen zodat deze overeenkomt met uw proporties.

Als u dit formaat op uw fotopapier afdrukt, is het te klein om in uw camera te passen. U zult het formaat van de afdruk moeten vergroten, en dit zal de kosten van de foto verhogen. Als u het afdrukt op gewoon wit fotopapier, is de resulterende afbeelding te klein om in uw camera te passen.

Ik stel voor om het op gewoon wit fotopapier af te drukken. Als je geen fotopapier van goede kwaliteit hebt, gebruik dan standaard kantoorpapier. Het resultaat is een afbeelding van betere kwaliteit die er beter uitziet.

Krijg wat felle kleuren

The general rule is that images showing more natural elements should be processed with saturated colors, while those created with harsh contrast look dull and dismal. scenes which need to be portrayed in this manner can only be created with bright colors.

Make Use of the Available Choices

Business people can make use of the roundabout ways to take advantage of the available choices. For example, if you're shopping for a new car, you can fill up the tank with water, but would be wise to leave the doors open for savoring the sightseeing part by going to an auto parts store to have them repainted.

Seek Out Excellence Only

Dit is wat professionele fotojournalisten doen. Ze hebben banen waarbij ze de beste exemplaren voor hun branche moeten vinden, en ze werken eraan om hun camera's op precies zulke momenten te laten gelden. Ze zoeken naar het beste algemene equivalent voor hun gimmicks die ze in hun portefeuilles zouden kunnen hebben.

Als je een beginnend beeldend kunstenaar bent wiens portfolio voornamelijk soft focus stockfoto's bevat, is het tijd om een ​​fatsoenlijke camera te kopen en wat meer oefeningen te doen om die hiaten op te vullen. Probeer de beste foto's te zoeken die met uw camera zijn gemaakt en kijk of u deze met een andere camera niet kunt verbeteren.

Onthoud gewoon dat fotografie een techniek is, geen kunstvorm, en dat het kan worden geleerd door te oefenen. Maar het is nog steeds het proberen waard als je wat geld over hebt, en je geniet van fotografie in zijn volle potentieel.